L’Hospital de Viladecans, una prioritat pel Departament de Salut

Divendres, 6 de juny de 2014 a les 00:00
Aquest divendres 6 de juny, l’alcaldessa, Mercè Esteve, juntament amb els alcaldes de Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sant Climent de Llobregat, s’ha reunit amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, per parlar sobre el futur de l’Hospital de Viladecans. El conseller ha manifestat que l’hospital és una prioritat pel Departament de Salut i els ha presentat el plantejament del nou Pla director del centre, el qual s’anunciarà molt properament als professionals de l’àmbit de Salut.

A la reunió, celebrada a la seu de la Conselleria de Salut, Boi Ruiz ha exposat el nou Pla director de l’Hospital de Viladecans, que preveu una futura reforma o ampliació del centre, una inversió que ha considerat totalment prioritària per al departament.

Mentrestant, el conseller ha ressaltat que l’Hospital de Viladecans és un equipament vital per als municipis a què dóna servei i que ha de seguir sent un hospital bàsic de referència, mantenint els serveis que presta actualment.
D’aquesta manera, el conseller compleix amb el compromís que havia adquirit anteriorment de reunir-se amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis que es beneficien del servei de l’hospital, per presentar el plantejament del nou Pla director del centre basat en el Pla de Salut vigent a Catalunya,  que manté els criteris de planificació establerts però que analitza amb més profunditat tots els paràmetres que han sorgit en aquests últims anys.  
Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:58