L'ou de la Cuca Fera comença a esquerdar-se

Divendres, 19 de juliol de 2019 a les 09:00

El naixement de la nova bèstia de foc de Begues tindrà lloc demà dissabte al passeig de l'Església, en el transcurs del correfoc.

L'ou de la Cuca Fera comença a esquerdar-se. El naixement de la nova bèstia de foc de Begues és imminent. De fet, està previst que la criatura arribi al municipi en el decurs del correfoc que tindrà lloc demà dissabte al vespre, quan també es coneixerà el seu aspecte i el seu nom (triat amb la col·laboració de les escoles de Begues) en un muntatge organitzat al passeig de l'Església.

L'Associació Cuca Fera i Diables de Begues ha explicat que el naixement esdevindrà un cop començat el correfoc. L'acte començarà a les deu de la nit, sortint des de la plaça de l'Ajuntament i passant pel carrer Major fins al passeig de l'Església. Arribats en aquest punt, l'ou s'esberlarà completament i la nova bèstia veurà la llum. La criatura farà la seva aparició estel·lar des del carrer Ferran Muñoz i arribant al passeig de l'Església. El seu nom s'anunciarà sobre unes fustes il·luminades amb bengales.

Un cop feta la presentació, tant la Cuca Fera com la seva filla continuaran el correfoc. L'únic que ha transcendit de la imatge de la nova criatura és que tindrà una retirada a la seva mare i que serà de mida menor, cosa que permetrà a la colla utilitzar-la en les actuacions fora de Begues, deixant descansar la Cuca Fera, que té prop de 90 anys.

Darrera actualització: 18.07.2019 | 13:41