Novetats en la plataforma de presentació d'instàncies electròniques de l'Ajuntament de Begues

Dilluns, 4 de de juliol de 2022 a les 09:00

El servei de tramitació electrònica, que presta el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya als ajuntaments, canvia la seva aparença per incorporar millores d'usabilitat i adaptació a tot tipus de dispositius. La ciutadania notarà aquest canvi a l'hora d'accedir a l'apartat de presentació telemàtica d'instàncies a través del portal de tràmits del web municipal. 

A partir d'aquesta setmana, l'Ajuntament de Begues incorpora als seus tràmits electrònics la nova versió actualitzada de la plataforma de tramitació que ofereix el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya als ajuntaments del país. Així les coses, les persones que accedeixin amb identificació digital  a la presentació telemàtica de les seves instàncies es trobaran amb un nou disseny que incorpora, també, millores d'ús.

Es tracta d'una nova aparença, més clara i entenedora per a les persones usuàries, més fàcil a l'hora d'omplir els camps dels tràmits i que, a més, s'adapta a les pantalles dels telèfons mòbils.

Una de les novetats de la nova plataforma de presentació telemàtica d'instàncies és la inserció d'un nou camp (a dalt de tot) en el qual la persona usuària haurà de fer una breu descripció del tràmit que s'està demanant (imatge 1).

El traspàs de l'antiga plataforma a la nova es produirà durant el dia d'avui i podria comportar que, momentàniament entre les 14 i les 16 h d'aquest dilluns, algun dels tràmits al qual es vol accedir no es trobés operatiu. Si es donés el cas, es recomana a les persones usuàries que tornin a provar-ho passats uns minuts.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 20:52