Nova convocatòria de pràctiques per a joves a l’Ajuntament de Begues

Dimecres, 11 d'agost de 2021 a les 09:00

El consistori busca un tècnic/a en Ciències Ambientals o Geografia, un altre en Comerç i Turisme i un tercer d'Esports. Les ofertes s'adrecen a joves d'entre 16 i 30 anys inscrits al programa de Garantia Juvenil.

El 3 de setembre finalitza el període per a sol·licitar un dels tres contractes en pràctiques oberts per l'Ajuntament de Begues a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i adreçats a joves d'entre 16 i 30 anys inscrits al programa de Garantia Juvenil.

En concret es busquen tres perfils tècnics: un en Ciències Ambientals o geògraf, un altre de Comerç i Turisme i un tercer d'Esports. En tots els casos, les persones aspirants hauran d'estar inscrites com a demandants d'ocupació al SOC i són per començar al setembre.

Per aspirar a algun d'aquests contractes (que tindran una durada de sis mesos a jornada completa) caldrà fer-ho a través d'una instància genèrica a l'Ajuntament. Caldrà acreditar la titulació exigida i no es pot haver participat en les convocatòries de 2019 i 2020.

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil a través d'accions de formació, inserció, emprenedoria i orientació. L'any passat, l'Ajuntament també es va adherir a aquesta convocatòria de la qual se'n va beneficiar un geògraf.

Darrera actualització: 10.08.2021 | 15:23

Imatges

Tècnic Ciències Ambientals o geògraf Tècnic en Comerç i Turisme Tècnic d'Esports