Nova convocatòria del concurs de fotografies del calendari de Begues

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 09:00

Les imatges es poden enviar al correu begues@begues.cat fins al 31 d'octubre en format jpg i en una mida de 24x24 centímetres. El veredicte es donarà a conèixer el 4 de novembre al web de l'Ajuntament de Begues i a les xarxes socials municipals.

L’Ajuntament de Begues convoca una nova edició del concurs fotogràfic per il·lustrar el calendari del 2021. En aquesta ocasió, com s'han vingut fent en els darrers anys, les imatges hauran de ser paisatges del municipi i s’hauran de lliurar abans de l’1 de novembre.

Les fotografies s’han d’enviar al correu begues@begues.cat indicant que és pel ‘Concurs fotogràfic calendari Begues 2021’. Els arxius hauran de ser en format jpg i en una mida de 24x24 centímetres.

Cada persona participant podrà aportar al concurs un màxim de quatre imatges. De totes les que es rebin se’n premiaran 13 amb la inserció al calendari (els 12 mesos més la portada) i un petit obsequi com a detall.

El veredicte es donarà a conèixer el 4 de novembre a través del web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Begues. Posteriorment, totes les obres presentades formaran una galeria al mateix web municipal.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs.

Darrera actualització: 13.10.2020 | 09:45