Nova convocatòria del concurs de fotos per al calendari de Begues

Dijous, 6 d'octubre de 2022 a les 09:00

Cada persona participant pot enviar fins a quatre imatges de paisatges del municipi i ho haurà de fer abans de la mitjanit del 31 d'octubre.

Ja es poden enviar imatges per al concurs fotogràfic per il·lustrar el calendari de Begues 2023. Cada persona participant en podrà enviar fins a quatre, sempre de paisatges de Begues, i abans de la mitjanit del 31 d'octubre. Les tretze millors de totes les rebudes es publicaran al calendari.

Les fotos s'hauran d'enviar en format jpg i amb mínima compressió al correu electrònic begues@begues.cat. Hauran de tenir una mida de 24x24. En el missatge també haurà de constar el títol de l'obra, el nom de la persona concursant, el DNI, l'adreça postal i un telèfon de contacte.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer l'11 de novembre a través del web begues.cat i a les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram). El lliurament de premis tindrà lloc durant l’acte de presentació del calendari, al Centre Cívic El Roure, en una data encara per determinar.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs.

Darrera actualització: 06.10.2022 | 10:03