Nova web municipal

Dimarts, 21 de juliol de 2009 a les 00:00
La web begues.cat presenta nombroses novetats a partir d'aquesta Festa Major: Renovació d'estructura, nou portal d'entitats, producció pròpia, programari lliure, una millor accessibilitat i la possibilitat de realitzar nombrosos tràmits qui disposi d'identitat digital.

La regidoria de Comunicació presenta la nova web municipal amb moltes novetats per als internautes. La pàgina conté un format estructurat en cinc blocs dedicats a: Begues, amb informació general del municipi, Ajuntament amb les dades oficials, Àrees Municipals amb l’acció de totes les regidories i el bloc de Ciutadania pensat en els serveis públics dedicats als vilatans. Una de les novetats és la realització de nous i nombrosos tràmits municipals amb el certificat digital que es pot demanar per internet.

Altre dels aspectes renovats de la nova web és l’apartat dedicat a les notícies i l’agenda d’activitats, amb la possibilitat de veure els actes de tot el mes i l’hemeroteca. Finalment trobem la secció Serveis amb l’accés a les informacions bàsiques de Begues i el nou portal d'entitats locals  www.beguesentitats.cat que a mig termini s'autogestionarà. Una de les associacions que ha col·laborat  a la nova web ha estat el Centre d’Estudi Beguetans realitzant els apartats d’història i patrimoni locals.

   La nova web municipal l’han produït els departaments de Comunicació i Informàtica de l’Ajuntament de Begues en programari lliure, amb una millor accessibilitat al temes i amb la possibilitat permanent d’ampliació dels continguts.

Com es pot fer el certificat digital?

Darrera actualització: 09.08.2016 | 09:37