Operació policial a Begues per desmantellar una plantació il·legal de marihuana

Dijous, 14 de d’abril de 2022 a les 13:00

L’actuació, duta a terme dimarts al matí al barri de Can Bartró per part de la Policia Nacional amb la col·laboració de la Policia Local de Begues, ha intervingut 1.575 plantes de marihuana i una arma llarga. Hi ha una persona detinguda.

En una operació de la Policia Nacional amb la col·laboració de la Policia Local de Begues, dimarts al matí es va desmantellar una plantació il·legal de marihuana en una casa ocupada al barri de Can Bartró de Begues. L’operació ha permès intervenir 1.575 plantes de marihuana i una arma llarga. De moment hi ha una persona detinguda, tot i que les investigacions segueixen obertes. 

La investigació es va iniciar ja fa un temps i un cop s’ha disposat de l’ordre judicial s’ha pogut procedir a l’entrada i escorcoll de la finca, que es trobava ocupada de forma il·legal.

Les càmeres de videovigilància instal·lades en els accessos de Begues han estat un element clau de la investigació, fins al punt que han permès la identificació de les persones implicades i la detenció d’una d’elles.

Darrera actualització: 14.04.2022 | 13:04

Imatges

Operació policial a Begues Operació policial a Begues Operació policial a Begues