Parada de l'Escola Sant Cristòfor per mostrar el projecte d'amor als animals

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 09:00

El matí de dilluns, 8 d'abril, l'alumnat de quart del centre educatiu posarà una parada al passeig de l'Església per informar sobre el projecte que han treballat amb l'Associació d'Amor als Animals Maria Adam i amb el col·lectiu Gats del Carrer. També es recolliran mantes velles o menjar d'animal, entre altres elements que es donaran a la protectora i al col·lectiu.

Dilluns de la setmana vinent, 8 d’abril, l’alumnat de quart de l’Escola Sant Cristòfor muntarà una parada solidària al passeig de l’Església per informar del projecte educatiu que han fet els darrers mesos amb l’Associació d’Amor als Animals Maria Adam i amb el col·lectiu Gats del Carrer.

Al llarg del matí, l’alumnat informarà del projecte de solidaritat i benestar animal. A més, també es recolliran mantes velles, menjar per animals i altres elements que es donaran a l'entitat i al col·lectiu a favor dels animals.

El projecte de l’Escola Sant Cristòfor ha treballat la conscienciació sobre la responsabilitat que comporta tenir un animal a casa i les diferents maneres de col·laborar amb les entitats que tenen cura dels animals. Així, s’han fomentat valors com l’amor pels animals, el compromís i la compassió.

Darrera actualització: 03.04.2024 | 14:41