Pla municipal per a la dinamització del teixit comercial de Begues

Dimecres, 20 de d’abril de 2022 a les 09:00

El consistori promou una sèrie d'accions amb els comerciants locals per modernitzar i transformar aquest sector econòmic després de la pandèmia.

L'Ajuntament de Begues, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, ha iniciat un procés de dinamització del teixit comercial local. L'objectiu és contribuir a la modernització i transformació d'aquest sector econòmic, tot encarant l'etapa postpandèmia d'una manera sòlida i amb perspectiva de futur.

Així les coses, el consistori està promovent una sèrie de trobades amb els comerciants per tal de consensuar accions de dinamització i establir vies de reforçament del sector que anirien lligades al foment del turisme local.

Algunes de les accions que es contemplen serien la promoció de l'associacionisme amb una estructura que unifiqui accions i creï sinergies favorables als associats (campanyes i accions de promoció, entre altres) i amb una base que abasti el nombre més gran de comerços.

També es busca la modernització de la gestió amb les noves tecnologies i crear debats interns que permetin avançar conjuntament.

Darrera actualització: 19.04.2022 | 11:07