Premi per a tres alumnes de l'Institut de Begues

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 09:00

El Lluc Garcia, l'Adrià Molina i el Romà Cortés s'imposen en la final catalana de l'Olimpíada 'Enginyeria en l'edificació: construint amb enginy', amb un projecte per millorar el consum energètic de l'Institut de Begues.

Tres alumnes de l'Institut de Begues han guanyat, en la categoria d'ESO i en l'àmbit català, la segona edició de l'Olimpíada 'Enginyeria en l'edificació: construint amb enginy'. Es tracta del Lluc Garcia, l'Adrià Molina i el Romà Cortés.

L'Olimpíada va ser organitzada per la Conferència de Directors d'Arquitectura Tècnica i Enginyeria d'Edificació amb la col·laboració de diverses universitats catalanes que imparteixen el grau d'Arquitectura Tècnica i Edificació.

L'objectiu de l'esdeveniment era el de desenvolupar un projecte de construcció sostenible alhora que l'alumnat conjugui el respecte pel medi ambient amb el coneixement de la investigació, la ciència i la tecnologia.

El projecte dels estudiants beguetans, dirigits per la professora Anna Ballón, consistia en l'anàlisi i diverses propostes de millores per fer de l'Institut de Begues un centre educatiu energèticament més sostenible.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 10:59