Presentat el nou Pla estratègic de desenvolupament turístic del Baix Llobregat

Dilluns, 26 de febrer de 2024 a les 09:00

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Begues, Benito Navarro, va representar el municipi en l'acte de presentació del document, elaborat a través d'un procés participatiu en el qual han intervingut empreses i entitats del sector turístic de tots els municipis de la comarca.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha presentat recentment el nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic de la comarca, un document en el qual l’Ajuntament de Begues ha pres part activa. En la presentació del Pla va assistir el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Benito Navarro.

El Pla recull actuacions transformadores i dinamitzadores de l’activitat turística, centrades en l’economia i basades en uns eixos que incrementaran la qualitat de l’experiència de turistes i visitants alhora que afavoriran la qualitat de vida de la població del Baix Llobregat.

El document estableix tres línies transversals de treball: cohesió territorial, desenvolupament local i competitivitat, enfocades a activar l’economia de la comarca i a consolidar el Baix Llobregat com a destinació de benestar, qualitat i sostenibilitat en l’àmbit del patrimoni cultural i natural.

Aquestes tres línies transversals se centren sis eixos estratègics que volen convertir la comarca en una referència turística, cohesionada i compromesa amb el desenvolupament social, econòmic i ambiental i que aporti benestar als visitants i a la població del Baix Llobregat.

Els sis eixos estratègics són:

  • Intel·ligència turística i governança col·laborativa.
  • Sostenibilitat i accessibilitat.
  • Competitivitat.
  • Productes i experiències turístiques innovadores.
  • Màrqueting de la destinació.

El Pla ha estat elaborat gràcies a un procés participatiu en el qual s’han entrevistat a persones de diferents entitats públiques i privades de tots els municipis de la comarca, així com a empreses i entitats relacionades amb el sector turístic.

Per a més informació, consulteu el Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 08:53