Primera reunió del curs del Consell Escolar Municipal

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 09:00

Les representants de l’Ajuntament, els centres educatius i les associacions de famílies d’alumnes s’han reunit per valorar l’arrencada del curs 2023-2024 i compartir projectes i visions per al curs escolar.

El Consell Escolar Municipal és l’organisme de consulta i de participació dels sectors afectats en la programació de l’educació dins l’àmbit municipal, amb les competències que li són establertes per llei. Està format per l’Ajuntament de Begues (representat per l’alcaldessa, Mercè Esteve, i la regidora d’Educació, Raquel Agustí) i les direccions de la Llar d’Infants El Guinyol, l’Escola Sant Cristòfor, el Col·legi Sant Lluís – Bosch i l’Institut de Begues. També en formen part les AFA de les dues escoles i de l’Institut.

En aquesta primera sessió del present curs escolar es va repassar l’estat de matrícules, posant de manifest com el descens de la natalitat s’està fent notar ja en la matriculació als centres beguetans. En aquest sentit, es preveu que el proper curs serà el de major incidència respecte al descens del nombre d'alumnat.

La sessió també va servir per fer un seguiment dels plans i dels projectes educatius en marxa, entre els quals podem trobar el Projecte Educatiu de Begues, el Pla Local d’Infància i Adolescència, el Pla d’Absentisme, el Consell d’Infants, el projecte de Cooperatives CuEme o el seguiment del segell Ciutat Amiga de la Infància, entre d’altres. També es va abordar la participació dels centres educatius i el seu alumnat en les activitats municipals previstes al poble per als propers mesos.

Darrera actualització: 01.12.2023 | 21:49