Procés participatiu per elaborar el reglament de la Bústia Ètica i de Bon Govern

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 09:00

La Bústia Ètica i de Bon Govern permetrà de forma anònima tenir coneixement de qualsevol acció o omissió contrària als principis de la bona gestió pública.

Divendres, 15 de setembre, s’obre el procés participatiu per elaborar un reglament de Bústia Ètica i de Bon Govern que es posarà en marxa a l’Ajuntament de Begues. El procés participatiu es tancarà el 15 d’octubre.

Aquest espai permetrà de forma anònima tenir coneixement de qualsevol acció o omissió contrària als principis de la bona gestió pública. Es tracta d’un pas més de l’Ajuntament en la transparència en el govern local.

El procés participatiu es farà mitjançant la plataforma Participa311 i servirà per definir la base sobre els criteris o les pautes d’actuació que haurà de tenir aquesta nova eina de transparència i bon govern local.

Cada persona que hi hagi col·laborat rebrà una resposta individualitzada en la qual s'indicarà de manera argumentada si s’han estimat o no les seves propostes i els motius d’aquesta decisió.

Redacció de la Comissió d’estudi

Amb les propostes rebudes, una Comissió d'estudi formada per personal tècnic municipal redactarà un reglament provisional que es presentarà al ple abans d'acabar l'any. Si aquest òrgan de govern l'aprova, el document passarà a exposició pública per a la presentació d'al·legacions.

Un cop superat aquest tràmit i incorporades les al·legacions que s'escaiguin, el document final tornarà al ple per a l'aprovació definitiva del reglament de la Bústia Ètica i de Bon Govern de Begues.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 12:51