Quatre establiments de Begues disposen del segell de Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 09:00

L'Aglà Gastrobar ha obtingut el distintiu per primer cop, mentre que l'han renovat el CIPAG, el restaurant El Celler d'en Sadurní i Outside Sports. Aquests establiments ofereixen informació turística com la que es pot trobar a la xarxa d'oficines de turisme del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

L'Aglà Gastrobar ha rebut per primer cop el segell de Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat que atorga anualment el Consorci de Turisme de la comarca. A més, tres empreses i entitats del municipi han renovat el distintiu: el CIPAG, el restaurant El Celler d'en SadurníOutside Sports.

Els Punts d'Informació Turística tenen com a objectiu ampliar la xarxa d'oficines de turisme del Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb altres espais, empreses i entitats de la comarca que han realitzat un programa formatiu d'atenció al visitant i de coneixement de l'oferta turística de la comarca.

El segell es va posar en marxa el 2016 amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i enguany han estat acreditades un total de 70 empreses i entitats del Baix Llobregat. Són establiments públics i privats que tenen contacte directe amb el turisme i poden cobrir els horaris i territoris més enllà de les oficines específiques.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 11:25