Ràdio Begues dedica tres programes especials a l'esport local

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 09:00

Des d'avui i fins dijous, l'emissora municipal emet tres especials del 'Begues es mou', conduïts per l'Òcar Pérez, i on diverses entitats esportives de Begues parlaran sobre la recent temporada i els plans de futur. A més, es donarà veu a quatre joves talents de l'esport local.

Ràdio Begues emet aquesta setmana tres programes especials del 'Begues es mou', conduïts per l'Òscar Pérez i dedicats a les entitats esportives del municipi. A més, també coneixerem joves promeses de l'esport local.

Així, a partir d'avui dimarts i fins dijous, a les 18 h, es podran escoltar els programes en els quals l'Òscar Pérez dirigirà una conversa amb representants de diverses entitats esportives locals.

Aquestes entitats seran:

Dels diferents talents esportius de Begues, el programa conversarà amb quatre: el Lucas Garrido (judo), l'Òscar Mercader (motociclisme) i les gimnastes Carlota Moreno i Alice Martínez.

Tots ells, portadors de la Flama del Canigó el passat Sant Joan, són només un exemple de les perles beguetanes que han triomfat recentment arreu del país i del món, en diverses modalitats esportives.

Darrera actualització: 13.07.2022 | 01:30