Ràdio Begues enceta dilluns una programació reestructurada per fer-la més propera a la ciutadania

Dimarts, 18 de de gener de 2022 a les 09:00

L'emissora municipal inicia dilluns nova temporada amb quatre programes fixos els dilluns i un contingut especial temàtic mensual. També s'ampliarà el nombre de persones que hi col·laboren.

Amb l'any nou, Ràdio Begues inicia una nova etapa. L'emissora municipal comença les emissions regulars dilluns vinent amb una programació reestructurada per fer-la més àgil i més a peu de carrer. La intenció és que l'emissora sigui més present en el calendari social del municipi.

Així, els dilluns es podran escoltar quatre programes (un per setmana): L'Agenda, Memòries, La Ginesta i La Casa Ofala. Tots ells es podran escoltar a partir de les 18 h. Cada mes hi haurà un contingut especial o temàtic, que podrà ser enregistrat o bé en directe i que, en funció del tema, s'estructurarà en un sol programa especial o en format de càpsules setmanals.

L'emissora continuarà comptant amb la participació i implicació directa de persones voluntàries com el Nil Grau, la Gemma Nicolau, l'Òscar Pérez, la Nerea Garcia, l'Andrea Tormo, les bibliotecàries de la Biblioteca La Ginesta, els avis i àvies i el col·lectiu del Centre de Persones Refugiades de Begues. Un estol de col·laboradors que s'ampliarà al llarg de l'any.

Com a darrera novetat d'enguany, cal remarcar que Ràdio Begues posarà en marxa un nou sistema d'emissió i difusió de continguts, amb l'objectiu de fer més accessibles els programes i facilitar la seva escolta o descàrrega.

Darrera actualització: 17.01.2022 | 22:48