Ràdio Begues emetrà dos programes especials en els propers dies

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 09:00

L'emissora local emetrà demà divendres un especial de 'La Casa Ofala' amb motiu del Dia Mundial de les Persones Migrants. Dilluns n'emetrà un altre sobre les activitats a Begues de la Marató de TV3, celebrades diumenge.

Ràdio Begues emetrà en els propers dies dos programes especials amb motiu del Dia Mundial de les Persones Migrants i de la Marató de TV3. A partir de l’any vinent, la programació ja serà la regular i amb la majoria dels espais habituals.

Demà divendres es presentarà un programa especial del premiat espai La Casa Ofala, realitzat per residents al Centre de Persones Refugiades de Begues i amb la col·laboració de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), sobre el Dia Mundial de les Persones Migrants.

En aquest espai es podrà escoltar el manifest d’aquesta jornada elaborat pel CCAR i també el testimoni de set nois de diverses nacionalitats que han estat migrants. Ells explicaran quines són les festes dels seus països d’origen que més celebren i també algunes dites i refranys de les seves comunitats.

Amb la Marató de TV3

Els micròfons de l’emissora local seran també als actes organitzats a Begues amb motiu de la Marató de TV3, diumenge al matí a la plaça de l’Ateneu. Entre les 11 i les 14 h, en aquest espai hi haurà paradetes i activitats a càrrec de diverses entitats locals.

En aquest programa especial, que s’emetrà el 20 de desembre, es podran escoltar diverses entrevistes de la Gemma Nicolau a professionals de la salut (la Marató d’enguany està dedicada a les malalties mentals) i les de la Nerea Garcia i del Nil Grau a les entitats de Begues.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 01:00