Ràdio Begues millora l'accessibilitat als seus programes

Dilluns, 16 de de maig de 2022 a les 14:00

L'emissora municipal estrena un nou sistema que permet escoltar els espais amb un sol clic.

Ràdio Begues millora l'accessibilitat als seus programes en línia. L'emissora municipal estrena un nou sistema web que, només amb un clic, permet escoltar el programa escollit.

En accedir al web radiobegues.cat, es troba un enllaç que porta directament al repositori dels programes (alacarta.radiobegues.cat), des d'on es pot triar el programa desitjat.

A més, des de les xarxes socials de l'emissora (Facebook i Twitter), els programes difosos també es poden escoltar ara tan sols clicant sobre l'enllaç adjunt a cada publicació que fa l'emissora, sense necessitat de passar per cap aplicació externa ni descarregar el podcast si no es desitja. El nou sistema de reproducció i emmagatzematge forma part de la xarxa Enacast, el principal software del mercat que integra un servei d'streaming de qualitat, i un repositori de podcasts de gran format. Es tracta d'un sistema usat per més de 500 emissores de ràdio d'arreu del món i la gran majoria de les emissores locals catalanes.

Des del nou repositori no només es poden escoltar els programes d'emissió regular (L'Agenda, La Ginesta, Memòries i La Casa Ofala) sinó també tots els programes especials com el de Sant Jordi, Les dones a la història o els premis Ànima Beguetana, així com qualsevol emissió en directe de la cadena.

D'aquesta manera, l'emissora municipal de Begues fa un pas més per ampliar l'abast dels seus programes i donar a conèixer tots els seus continguts, alhora que millora la seva accessibilitat, especialment per a persones grans i col·lectius amb dificultats d'accés a la tecnologia.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 13:29