Ràdio Begues tanca una temporada marcada per la pandèmia de la covid-19

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 09:00

L'emissora local, que ha hagut de realitzar les darreres gravacions des del confinament, clou una temporada que ha comptat amb sis programes regulars en antena. Els han fet possible una quinzena de col·laboradors i col·laboradores, que han entrevistat a 110 persones diferents al llarg de la temporada.

Ràdio Begues ha tancat una temporada certament atípica a causa de l’estat d’alarma per la covid-19, la qual ha obligat a realitzar alguns dels programes des del confinament. Tot i això, els micròfons de l’emissora no van emmudir en cap moment.

La temporada 2019-2020 es va presentar com un replantejament dels continguts que s’emetien fins llavors, obrint la graella a nous programes, reduint la durada d'alguns dels espais i amb la presència de nous temes d’interès.

Aquesta reformulació dels continguts ha permès la incorporació de noves persones voluntàries que s’han fet càrrec dels programes, continuant així amb l’objectiu de fer de Ràdio Begues una plataforma de participació ciutadana.

De setembre a juliol s’han produït i emès 88 capítols de sis programes estables (La Ginesta, Memòries, Generació B!, La Casa Ofala, Singulars i Begues Viu), a més de diferents continguts especials. El conjunt de programes xifren en més de 2.000 les descàrregues via podcast, a banda de les escoltes directes a través de l'aplicació Ivoox. Alguns dels programes més seguits superen els 200 oïents per edició. 

Premi a La Casa Ofala

Destaca la bona acollida de programes nous com Generació B! o La Casa Ofala, aquest darrer protagonitzat per les persones del Centre de Persones Refugiades de Begues i que durant aquesta temporada ha obtingut el Premi Ràdio Associació de Catalunya en la categoria d’Inclusió.

El conjunt de programes d’aquesta temporada de Ràdio Begues ha suposat més de 30 hores de nova programació pròpia, en les quals s’ha entrevistat a més de 110 persones diferents. Actualment, l’emissora compta amb una quinzena de col·laboradors i col·laborades fixes.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 15:08