Recepció municipal al campió de motocròs Alejandro Liñán Cabrera

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 09:00

El jove pilot de Begues, de catorze anys, s'ha proclamat campió d'Espanya i de Catalunya de la categoria MX85 Cadet de motocròs.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el regidor d'Esports, Alfons Duran, han rebut a l'Ajuntament una altra perla esportiva beguetana. Es tracta de l'Alejandro Liñán Cabrera, un jove de catorze anys campió en motocròs en la categoria MX85 Cadet.

En concret, l'Alejandro es va proclamar al novembre campió d'Espanya per autonomies tot formant part d'un trio de pilots que es va imposar a la resta d'equips i va revalidar el títol aconseguit l'any anterior. El mateix novembre el beguetà també es va proclamar campió de Catalunya.

Aquests dos èxits se sumen a l'obtingut el 2021, quan l'Alejandro va ser segon a la Lliga Catalana de 85 centímetres cúbics, entre altres podis que avalen el futur brillant d'aquest jove que va començar a competir amb sis anys i que defensa l'escuderia del Moto Club Segre de Lleida.

En la recepció municipal, que va tenir lloc divendres passat, l'alcaldessa i el regidor van felicitar l'Alejandro per aquests títols i li van lliurar un obsequi i una bandera de Begues perquè la faci onejar en els triomfs futurs que de segur que arribaran.

La recepció va ser l'avantsala d'un cap de setmana farcit de reconeixements, en el qual el jove pilot recollirà també el trofeu que l'acredita com a campió de Catalunya, així com un guardó en reconeixement de la seva trajectòria a les comarques de Lleida.

Darrera actualització: 16.01.2023 | 09:01