S'arrangen diversos camins amb vista a la campanya forestal

Dijous, 22 de febrer de 2024 a les 09:00

Els treballs han tingut un cost d'uns 16.500 euros, la majoria subvencionats per la Diputació de Barcelona, i han consistit en la neteja i desbrossament de diverses vies al llarg de tot el terme municipal.

En el marc del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals, recentment s’han netejat i arranjat diversos camins de l’entorn natural de Begues de forma que se’n garanteixi el bon estat en cas que s’hagin de fer servir per extingir o prevenir incendis al bosc.

Els treballs s’han portat a terme en vies del terme municipal estratègiques per accedir a punts d’aigua en cas d’incendi forestal, especialment en una campanya que es preveu complicada a causa de l’estrès hídric de la massa boscosa que està provocant la sequera.

Els camins on s’ha actuat són el del Pi Gros i el de Can Sadurní, al nord de Begues Parc, i el paral·lel a la riera, al sud d'aquest barri. També el paral·lel a la variant des de la rotonda fins a Cal Vidu, i el del Parc de Garraf, més enllà de Mas Ferrer.

Els arranjaments, que han tingut un cost d’uns 16.500 euros (bona part subvencionats per la Diputació de Barcelona), han inclòs el desbrossament de la pista de Torrelles i la neteja de part del tram del carrer Jaume Petit.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 09:04

Imatges