Senyalitzats els itineraris saludables sorgits dels pressupostos participatius

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 09:00

Davant el CAP Pou Torre s'ha col·locat un plafó general de divulgació dels tres circuits a peu amb la distància, la durada i la dificultat. Al llarg dels recorreguts hi ha indicadors de direcció que permeten ser resseguits per persones de qualsevol edat i condició física.

Ja estan senyalitzats els itineraris saludables impulsats en el marc dels pressupostos participatius de Begues. Es tracta de tres rutes a peu aptes per a persones de totes les edats, recorreguts sense gaires dificultats i orientats a la promoció de l’activitat física.

Davant el CAP Pou Torre i el Centre de Serveis i Residència La Vinya s’ha col·locat un plafó amb la informació bàsica de cada ruta: distància en quilòmetres, altitud màxima i temps aproximat per completar-la. Cada una, a més, està identificada amb un color.

Els itineraris són:

  • Plana de Can Sadurní (color verd): Itinerari de 5,5 km, amb un desnivell de 50 metres i una durada aproximada  d'1.30 h. 
  • Alzina de Puigmoltó (color blau): Itinerari de 6,5 km, amb un desnivell de 100 metres i una durada aproximada  d'1.45 h. 
  • Centre històric (color taronja): Itinerari de 4 km, amb un desnivell de 20 metres i una durada aproximada  d'1 hora.

Els colors permeten seguir les rutes a través dels indicadors de direcció col·locats al llarg dels itineraris. A més, aviat es podrà descarregar els tracks de cadascuna d’elles per poder fer les caminades a través de serveis mòbils de geolocalització.

Els itineraris saludables van ser una de les propostes del veïnat de Begues escollits per votació popular en els pressupostos participatius. El projecte contemplava la definició i senyalització de caminades a peu sense dificultat tècnica, fàcils especialment per a famílies i gent gran.

Darrera actualització: 13.02.2024 | 13:34