S'instal·la a Begues un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Dijous, 2 de maig de 2024 a les 09:00

Ja està en funcionament l'electrolinera de l'AMB al carrer Camp dels Prats, amb una potència de 44 kW. Per fer-la servir cal registrar-se a l'aplicació AMB Electrolineres.

Begues ja forma part de la xarxa metropolitana de punts de recàrrega de vehicles elèctrics, les conegudes com a electrolineres. L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) n'ha instal·lat una al carrer Camp dels Prats amb una potència de 44 kW.

Per fer servir l'electrolinera, cal registrar-se a l'aplicació AMB Electrolineres. La recàrrega s'activa a la mateixa aplicació i el temps d'ús és de mitja hora, una hora o dues hores, segons el connector usat. El cost dependrà de si la recàrrega és de tipus normal, semiràpida, ràpida o ultraràpida.

L'electrolinera de l'AMB se suma als tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics municipals, dos instal·lats a la plaça de l'Ajuntament (de 50 kW cada un) i el de la plaça de l'Ateneu (d'11 kW). Per fer-los servir, cal emprar l'aplicació Evcharge.

La xarxa pública més extensa d'Europa

Actualment, la xarxa d'electrolineres de l'AMB es compon de 27 punts de recàrrega en 22 municipis. S'espera que a finals d'aquest any s'arribi a gairebé tots els municipis de l'àrea metropolitana amb 102 punts de recàrrega, el que seria una de les xarxes públiques de càrrega ràpida més extenses d'Europa.

Darrera actualització: 30.04.2024 | 10:28