S'instal·laran quatre noves minideixalleries arreu del municipi

Dimecres, 15 de de juny de 2022 a les 09:00

A la que ja hi ha al capdamunt del passeig de l'Església se'n sumaran les que es col·locaran davant el CAP Pou Torre, el Col·legi Sant Lluís, el Centre Cívic El Roure i a Begues Parc.

S'amplia la instal·lació de minideixalleries a Begues. Després de la bona acollida de la minideixalleria col·locada a principis del 2021 al capdamunt del passeig de l'Església, aquestes instal·lacions arriben a quatre punts nous.

Aquests punts seran:

  • A la façana del CAP Pou Torre
  • Davant el Col·legi Sant Lluís Bosch
  • A l'avinguda Sadurní, a Begues Parc
  • Davant el Centre Cívic El Roure

Amb aquestes noves minideixalleries, l'Ajuntament vol facilitar a la població de les diverses zones del municipi la separació de residus com piles, bombetes, mòbils, carregadors, CD i DVD, entre altres elements de petita dimensió.

L'acció forma part del programa Fem-ho bé, que inclou un paquet de mesures per a fomentar la corresponsabilitat entre ciutadania i Ajuntament en l'àmbit de la gestió de residus, el civisme i la neteja de l'espai públic.

A banda de les minideixalleries, cal recordar que la ciutadania de Begues té al seu servei, per a restes de majors dimensions o residus especials, la Deixalleria municipal (oberta de dilluns a dissabte, en horari de matí i tarda) i la Deixalleria mòbil (el segon dissabte de cada mes, davant del CAP Pou Torre).

Darrera actualització: 15.06.2022 | 09:07