S'instal·len aixetes amb sensors a l'Escola Sant Cristòfor

Dilluns, 22 de de març de 2021 a les 09:00

La instal·lació de les aixetes, que coincideix amb el Dia Mundial de l'Aigua, s'emmarca dins el projecte europeu Euronet 50 / 50 de conscienciació mediambiental a les escoles.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua, que es commemora avui dilluns, 22 de març, el parvulari de l’Escola Sant Cristòfor ha estrenat les noves aixetes electròniques que funcionen amb uns sensors que permeten reduir el malbaratament d’aigua i estalviar fins a un 50% de cabal.

L'acció s'emmarca dins el projecte Euronet 50/50 a través del qual la comunitat escolar s'implica en l'estalvi energètic i en la lluita contra el canvi climàtic, alhora que l'Ajuntament de Begues inverteix l'estalvi generat en noves mesures de sostenibilitat al centre educatiu.

El projecte Euronet 50 / 50 és una iniciativa europea impulsada per la Diputació de Barcelona, que pretén incentivar l'estalvi energètic en edificis públics a partir de l'aplicació de bones pràctiques en l'ús i la gestió de l'energia. A Begues hi participen l’Escola Sant Cristòfor i la Llar d’Infants El Guinyol.

El projecte té la finalitat de conscienciar l'alumnat sobre l'impacte de la petjada ambiental dels humans i intentar reduir la despesa energètica a l'escola pública i a les llars amb accions com el canvi de fluorescents per bombetes LED o l’ús de la biomassa per a la calefacció, entre altres mesures.

Darrera actualització: 19.03.2021 | 10:57

Imatges

Aixetes amb sensors a l'Escola Sant Cristòfor Aixetes amb sensors a l'Escola Sant Cristòfor