Taller a la Biblioteca La Ginesta sobre les emocions des de la intel·ligència emocional

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 09:00

L'activitat, que anirà a càrrec de la psicòloga Alba Cabello, s'articula en tres sessions d'una hora (de 18 a 19 h) que tindran lloc els tres primers dimarts de març. Les inscripcions ja són obertes.

Ja estan obertes les inscripcions del taller per treballar les emocions des de la intel·ligència emocional que tindrà lloc a la Biblioteca La Ginesta els tres primers dimarts de març. Cada sessió, que aniran a càrrec de la psicòloga Alba Cabello, tindran una durada d'una hora (de 18 a 19 h).

L'activitat, que s'adreça especialment a les famílies amb fills o filles adolescents i també a persones cuidadores, té per objectiu conèixer les bases de la intel·ligència emocional segons el model de Daniel Goleman (autor del best-seller del mateix títol publicat el 1995).

En el taller s'aprendrà a saber quines són les emocions bàsiques, la neurobiologia de les emocions i les seves funcions; aprendre estratègies de regulació emocional per incorporar al dia a dia i començar a gestionar de forma més eficaç les emocions.

La primera sessió (7 de març) tractarà sobre què és la intel·ligència emocional, dels seus beneficis i del model de les cinc competències. A la segona sessió (14 de març) es parlarà de les emocions, què són, quines són les bàsiques, com funcionen i per a què serveixen. A la tercera i darrera sessió (21 de març) es donaran estratègies i eines per gestionar les emocions.

L'activitat s'emmarca en el Pla Local de Prevenció de les Addicions.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 15:33

Imatges