Tarda de por i discomòbil per celebrar la Castanyada i el Halloween

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 09:00

El 31 d'octubre, al passeig de l'Església hi haurà diverses activitats d'animació per a petits i adolescents, mentre que a la nit s'organitzarà una discomòbil al Club de Begues.

La vetlla de Tots Sants, els infants i adolescents de Begues gaudiran d'una sèrie d'activitats organitzades per la Regidoria de Joventut per tal de celebrar com cal la Castanyada i Halloween.

Així, a partir de les 17 h de dilluns, 31 d'octubre, al passeig de l'Església s'organitzarà una tarda de por. Fins a les 19 h, petits i joves (i, en general, el públic familiar) podran lluir les seves disfresses dinamitzades per un personatge ben particular. També hi haurà servei de pinta cares per guarnir-se per a l'ocasió.

De 19 a 20 h, a més, visitarà el centre una castanyera disposada a repartir castanyes.

A la nit, la festa es traslladarà al Club de Begues on, a partir de les 23 h, hi haurà una discomòbil a càrrec d'un dj resident. Fins a la una de la matinada, l'activitat serà per a menor de 17 anys.

A partir de la una de la matinada, els majors de 18 anys gaudiran d'una festa on es recomana assistir disfressat i on l'associació de joves 6tres9 té preparada alguna sorpresa.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 10:25