Tasques de manteniment i renovació al pavelló esportiu

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 09:00

A l'equipament ja s'han fet diverses actuacions, com el repintat dels interiors i de l'exterior, però també es preveu instal·lar-hi llums LED o arranjar la coberta, entre altres intervencions. 

L'Ajuntament de Begues destina enguany uns 110.000 euros, aproximadament, a la renovació i la reparació del Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi. Els diners provenen de les partides de manteniment i d'inversions recollides en el romanent de l'exercici anterior, que es va afegir al pressupost municipal a l'abril.

De moment, al pavelló ja s'han canviat els miralls dels vestidors i les reixes de ventilació, i també s'han repintat els interiors i l'exterior de l'edifici. Abans d'acabar l'any és previst fer altres treballs, com canviar les portes dels vestidors o instal·lar il·luminació LED.

La intervenció es completarà amb l'arranjament dels baixants de la coberta i amb el condicionament de la mateixa coberta. A més, pròximament, a l'entrada nord del pavelló es portaran a terme diversos treballs per arreglar unes filtracions d'aigües que afectaven la paret.

Darrera actualització: 03.11.2022 | 15:23

Imatges