Torna el cinema familiar al Teatre El Goula

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 09:00

De gener a maig es projectarà cada mes a la sala de Begues una pel·lícula familiar, la primera de les quals serà 'Tadeu Jones 3. La taula maragda' (dissabte, 14 de gener, a les 18 h).

Torna el cinema familiar al Teatre El Goula. Des de gener i fins al maig, la sala beguetana acollirà cada mes el passi d'una pel·lícula destinada als infants i les seves famílies. La primera d'elles serà Tadeu Jones 3. La taula maragda i es podrà veure aquest dissabte, 14 de gener, a les 18 h.

El preu de les entrades (que no estaran numerades) serà de 5 euros i ja es poden comprar de forma anticipada fins divendres de 10 a 12 h i de 17 a 19.30 h (només pagament amb targeta). També es podran comprar des d'una hora abans del passi.

Amb el 2023, el Teatre El Goula recupera una programació estable de cinema familiar després del parèntesi de gairebé dos anys provocat per la pandèmia de covid, abans del qual Begues formava part del cicle de cinema familiar en català CINC.

El cinema, però, ja va tornar al Goula el 17 de desembre passat, quan s'hi va projectar la pel·lícula Alcarràs, cinta guanyadora de L'Os d'Or de Berlín.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 08:27

Imatges