Torna la jornada col·lectiva de neteja al Pi Gros del Let's Clean Up Europe!

Dilluns, 25 de d’abril de 2022 a les 09:00

El diumenge 8 de maig, de 10 a 13.30 h, tothom qui vulgui podrà participar en aquesta jornada de neteja dels entorns del Pi Gros. És recomanable incriure's i portar calçat i roba adequada, a més d'aigua. Dies abans també hi hauran participat les dues escoles del municipi.

El 8 de maig, a Begues es viurà una nova jornada del Let's Clean Up Europe!, una acció comuna arreu del continent per conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. Com és habitual a Begues, la jornada es realitzarà als entorns del Pi Gros.

El Let's Clean Up Europe! es desenvoluparà entre les deu del matí i dos quarts de dues de la tarda. El lloc de trobada de les persones que hi vulguin participar serà la confluència entre els carrers Aragó i Can Sadurní. Es recomana inscriure's a solanagm@begues.cat i portar calçat còmode, aigua i gorra. L'organització facilitarà guants a les persones inscrites.

Dies abans, la jornada comptarà també amb la participació de les escoles del municipi. Així, el dijous 5 de maig ho farà l'alumnat de l'Escola Sant Cristòfor, mentre que l'Escola Sant Lluís-Bosch ho farà el divendres 6 de maig en zones boscoses pròximes a cada centre. En ambdós casos, la participació està restringida a alumnes i personal docent.

La jornada Let's Clean Up Europe! va néixer el 2014 com una forma de promoure accions de sensibilització a través de la recollida dels residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etcètera. A Begues s'han organitzat dues jornades, el 2018 i 2019, i ara n'arriba la tercera després d'un parèntesi per la pandèmia.

Darrera actualització: 24.04.2022 | 22:44

Imatges

Let's Clean Up Europe!