Tot a punt per a la 35a Festa de la Gent Gran de Begues

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 09:00

Dissabte, al Teatre El Goula hi haurà música, ball, reconeixements a les persones majors de 90 anys i refrigeri, mentre que diumenge hi haurà missa a l'Església de Sant Cristòfol amb la participació de la Coral Montau.

Després de dos anys de no organitzar-se a causa de la pandèmia de covid-19, el pròxim cap de setmana es torna a celebrar la Festa de la Gent Gran de Begues, esdeveniment que arriba a la trenta-cinquena edició.

Dissabte, 28 de maig, la Festa tindrà com a escenari el Teatre El Goula. A partir de les 17 h, hi haurà música, cava i coca, a més d'una cantada d'havaneres a càrrec del grup Sons de Taverna.

També hi haurà un lliurament de reconeixements a les persones de Begues majors de 90 anys. La Festa finalitzarà cap a les 20 h amb un refrigeri a l'exterior del Centre Cívic El Roure.

Diumenge, 29 de maig, la Festa de la Gent Gran de Begues continuarà durant la missa a l'Església de Sant Cristòfol (a les 12 h). A l'ofici religiós participarà la Coral Montau.

L'assistència als actes de dissabte és gratuïta i adreçada a les persones majors de 65 anys empadronades a Begues, tot i que les que viuen soles poden anar-hi amb una persona acompanyant.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 11:53