Tot a punt per a la Festa Major d'Hivern

Dilluns, 13 de gener de 2020 a les 09:00

Els actes, organitzats tant per l'Ajuntament com per les entitats locals, començaran divendres i s'allargaran fins dilluns, dia de Sant Sebastià.

Begues celebra aquest cap de setmana la Festa Major d'Hivern amb tot un seguit d'activitats, organitzades tant per l'Ajuntament com per les entitats locals, que culmina-ran dilluns, dia de Sant Sebastià.

Els actes començaran divendres amb dues activitats al mateix escenari: el Teatre El Goula. A les 17 h es projectarà la pel·lícula Frozen 2 i, a partir de les 20 h hi haurà un taller obert de danses tradicionals d'arreu del món organitzat per Òmnium Cultural.

Dissabte, quan hi haurà el gruix dels actes, hi haurà una jornada de portes obertes a la cova de Can Sadurní a càrrec del CIPAG (11 h) i una ballada de sardanes al passeig de l'Església organitzada pel Grup Sardanista de Begues (11.30 h).

A les 12 h hi haurà bitlles catalanes a la plaça Camilo Riu organitzades pels Amics Franco Catalans, mentre que a les 20 h la Cuca Fera, la Ferla i els Timbalers de Begues celebraran el correfoc infantil pels carrers del municipi.

Nit Jove

L'associació juvenil 6tres9 celebrarà a partir de les 21 h la Nit Jove, al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi. La nit començarà amb un sopar i continuarà amb un bingo musical. A partir de la mitjanit hi haurà música a càrrec de diversos DJ.

Diumenge, la majoria de grups de cultura popular de Begues celebraran una cercavila, a partir de les 12 h que començarà a la plaça de l'Ajuntament i acabarà al passeig de l'Església amb la plantada dels gegants i capgrossos.

Dilluns, dia de Sant Sebastià, l'església de Sant Cristòfol acollirà la tradicional missa i benedicció del pa (11 h). A la tarda, al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi hi haurà una sardinada popular amenitzada pel grup d'havaneres Garbes i Rostolls (19.30 h).

Una flauta màgica a Begues

Com a colofó a la Festa Major d'Hivern, la Coral Montau representarà el 25 i 26 de gener Una flauta màgica a Begues. Serà al Teatre El Goula a les 17 h. La venda d'entrades tindrà lloc el 19 de gener en una paradeta que es col·locarà al passeig de l'Església entre les 10 i les 14 h.

Darrera actualització: 10.01.2020 | 10:30