Tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient

Dijous, 30 de de desembre de 2021 a les 09:00

L'entitat Joves pel Nadal organitza el lliurament de cartes a Ses Majestats (1 de gener) i la recollida de paquets (4 de gener).

L'any 2021 està esgotant els seus darrers dies, cosa que significa que l'arribada dels Reis d'Orient és cada cop més a prop. De fet, l'entitat Joves pel Nadal ja ho té tot a punt per rebre com cal a Begues Ses Majestats i tot el seu seguici perquè reparteixin regals i il·lusió als més menuts del municipi.

Així, el dissabte 1 de gener els infants de Begues podran lliurar les cartes amb els seus desitjos als mateixos Reis. Serà a partir de les 18 h al passeig de l'Església. En cas de pluja, l'acte es traslladaria a l'Escorxador. Tres dies més tard, a l'Escorxador mateix, s'habilitarà el punt de recollida de paquets, que estarà obert de 10 a 22 h.

Pel que fa a la Cavalcada, l'organització està seguint de prop l'evolució de la pandèmia a Begues i les recomanacions que, en aquest sentit, es puguin donar des d'instàncies superiors. A dia d'avui, la previsió és oferir una cavalcada que donaria inici a les 17.30 h a l'avinguda Torres Vilaró. Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Begues en cotxes clàssics, a poca velocitat, i amb un seguit d'aturades previstes. Tot i això, caldrà esperar encara uns dies per donar per bona la previsió d'horaris i activitats, en base a l'evolució del risc de contagi i l'aplicació de qualsevol mesura que pogués decretar el Procicat al respecte. 

Si res no canvi, el recorregut de la Calvacada seria el següent: Av. Torres Vilaró (parada a l'Ajuntament), carrer Major, pg. de l'Església (acte de rebuda), Ferran Muñoz, (parada) la Rambla, Joan Baptista Borés, Mary Santpere, Sant Domènec, Gimeno Navarro, Doctor Molins, camí Ral, zona industrial, barri Campamà (parada), Begues Parc (parada a la rotonda d'av. Mediterrània), carretera d'Avinyonet, camí Ral, cal Frare, Joan Maragall (parada), Saragossa, can Pau dels Bous, Barcelona, Santa Eulàlia, Sant Eudald, Lleida, Sant Domènec, Sant Jaume, Joan Baptista Borés, Camí Ral i La Nau.

Darrera actualització: 29.12.2021 | 13:58