Tot està a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient a Begues

Dijous, 5 de gener de 2023 a les 09:00

El seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar sortirà de l'avinguda Pare Manyanet a les 18 h per iniciar un recorregut que, després de passar per l'Ajuntament a recollir la clau màgica que obre totes les cases del poble, els portarà per diverses zones del municipi on faran quatre parades perquè els infants se'ls acostin.

Tot està preparat perquè aquest vespre els carrers de Begues acullin la cavalcada dels Reis de l'Orient. L'itinerari d'enguany recupera el recorregut tradicional, amb l'excepció de l'arribada a l'Ajuntament, que es farà des del carrer Ferran Muñoz. La cavalcada comptarà amb quatre parades perquè els infants de tot el municipi puguin veure de prop o fotografiar-se amb Melcior, Gaspar i Baltasar.

La comitiva sortirà a les 18 h des de l'avinguda Pare Manyanet per dirigir-se cap a l'Ajuntament de Begues pels carrers Ferran Muñoz i Anselm Clavé, on s'aturaran les carrosses. A l'edifici del consistori arribaran cap a les 18.30 h aproximadament i hi recolliran la clau màgica que obre totes les cases del poble.

Posteriorment, Ses Majestats continuaran pel carrer Major fins al passeig de l'Església on realitzaran la primera aturada (a partir de les 19 h, aproximadament). En aquest punt, tots els infants que ho desitgin es podran acostar als Reis i fotografiar-se amb ells en les seves noves carrosses.

Una hora i escaig més tard, aproximadament, la cavalcada continuarà per Ferran Muñoz, la Rambla, Joan Baptista Borés, Mary Santpere, Sant Domènec, Gimeno Navarro, Doctor Molins, Camí Ral, zona industrial i barri de Campamà, on es farà una segona aturada.

La tercera parada tindrà lloc a Begues Parc, concretament a la rotonda de l'avinguda Mediterrània. Des d'aquí, la comitiva reial seguirà per la carretera d'Avinyonet, el Camí Ral, Cal Frare i Joan Maragall, on tindrà lloc la quarta parada.

En acabar, Ses Majestats continuaran pel carrer Saragossa, Can Pau dels Bous, carrer Barcelona, Jaume Petit, carrer Tarragona, Santa Eulàlia, Sant Eudald, carrer Lleida, Sant Domènec, Sant Jaume, Joan Baptista Borés, Camí Ral i la Nau.

Noves carrosses de sis metres

Per a la cavalcada d'enguany, els Reis estrenaran unes carrosses de més de sis metres cadascuna, fruit d'una inversió realitzada per l'Ajuntament de Begues, i que han estat guarnides per Joves pel Nadal, el col·lectiu que s'encarrega d'organitzar els actes relacionats amb l'arribada dels Reis a Begues.

Des de l'organització de la cavalcada es fa una crida a pares i mares perquè siguin responsables de la seguretat dels infants davant el pas de les carrosses. En aquest sentit, es demana que se segueixin totes les indicacions i s'evitin les aglomeracions.

Darrera actualització: 05.01.2023 | 02:24