Un juliol farcit d'activitats infantils

Dimecres, 13 de de juliol de 2022 a les 09:00

Al marge de les propostes incloses en el programa de Festa Major, l'oferta d'activitats municipals per a infants es concentra aquest mes a la Biblioteca La Ginesta, que acull diversos tallers i ofereix tardes de jocs. També, una Hora del conte i tallers especials de Festa Major.

La programació d'activitats infantils de Begues ofereix, aquest mes de juliol, un bon grapat de propostes, centralitzades majoritàriament a la Biblioteca La Ginesta o a l'entorn de la Festa Major.

Així, les tardes dels dimecres 13 i 27 i la del dilluns 18, els més petits i les seves famílies poden passar una bona tarda de jocs gràcies a tenir a la seva disposició jocs de taula, trencaclosques i legos.

A banda d'això, també s'han organitzat diversos tallers, el primer dels quals tindrà lloc demà dijous. Serà la segona sessió de creació amb sals de colors, taller que va començar ahir dimarts.

Un altre taller que es desenvoluparà aquesta setmana serà el de baldufes òptiques. Serà, concretament divendres, a les 18 h. L'activitat anirà a càrrec de Catàrtic i està adreçat a infants a partir de cinc anys.

I, el 28 de juliol, l'equipament serà l'escenari d'un taller de creació de peces artístiques amb fang, en el qual es guiarà els infants per fer un mòbil amb fang, motlles i materials naturals.

Activitats de Festa Major

En el marc de la Festa Major de Begues, les activitats per als més menuts començaran a la Biblioteca La Ginesta. Així, el 19 i el 21 de juliol l'equipament celebrarà un taller (18 h) per a elaborar la Cuca Fera amb material reciclat i pintura. El 20 de juliol hi haurà una sessió especial de L'hora del conte (18 h) en la qual el Cargol Barbut explicarà la llegenda de la Cuca Fera.

Divendres, 22 de juliol, l'activitat salta al carrer. El passeig de l'Església acollirà un espectacle d'animació infantil a càrrec d'Els Coloraines (18 h). Dissabte, 23 de juliol, torna un clàssic de la festa: el tobogan aquàtic al carrer Jaume Petit (11 h), així com les portes obertes al Club de Futbol Begues, al camp municipal d'esports (11 h). 

Finalment, dilluns 25, els més menuts tornaran a ocupar el carrer del Doctor Molins amb els jocs inflables al llarg de tot el dia. I, a la tarda, l'Espai Aigua s'instal·la a la plaça de l'Ateneu. 

Trobaràs més informació sobre aquestes activitats a l'Agenda.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 23:26