Un juliol farcit d'activitats per a infants i joves de Begues

Dimarts, 13 de juliol de 2021 a les 09:00

Tallers, xerrades, narració de contes i moltes altres activitats s'organitzen aquest mes per a ambdós col·lectius.

Aquest mes de juliol, els infants i joves de Begues són els grans protagonistes gràcies a la quantitat d'activitats que s'organitzen per a aquests col·lectius.

Així, per als més menuts del poble, a la Biblioteca La Ginesta s'han organitzat diversos tallers familiars per aprendre a entintar (avui, 13 de juliol) o per elaborar un dimoni de Festa Major (15 i 20 de juliol).

A més, cada dimecres de mes, s'hi organitza un club de lectura sobre la saga de novel·les del mag Harry Potter. Es tracta d'una activitat dinamitzada per l'estudiant de 6è, Clàudia Sola Jiménez.

I cal no oblidar la pedalada de contes que La Ginesta portarà a terme divendres per a celebrar el seu setè aniversari. L'activitat començarà a les 18.30 h des de l'equipament, on s'iniciarà un circuit al llarg del qual s'explicaran diverses rondalles.

Pel que fa als adolescents, actualment s'està desenvolupant el curs d'Agent Juvenil de Salut, a l'Escorxador. I avui, a partir de les 17 h, hi haurà una xerrada a través de la plataforma Zoom sobre autoestima i motivació.

Una Festa Major farcida d'actes per a joves

I, a partir de la setmana vinent, les activitats per a infants i joves es multipliquen a causa de la Festa Major de Begues, tot i que caldrà determinar com afecten a la convocatòria d'aquestes activitats les noves mesures anticovid decretades pel Procicat. A l'espera del que resolgui el comitè de seguiment de la pandèmia, hores d'ara hi ha convocada per als més petits una sessió de l'Hora del conte a La Ginesta (22 de juliol), inflables al carrer Doctor Molins (23 de juliol) o animació a la plaça de l'Ateneu (23 de juliol).

Si en els propers dies no es determina el contarari, el 25 de juliol també podran conèixer la història del Gegant Martí, veure la mostra de balls de capgrossos, gegantons i gegants o participar en la Festa de les Aigües, entre altres activitats.

Respecte als joves, podran participar en el joc virtual de la pastanaga, prendre part en un concurs de Tik Tok, o en un campionat de futbol dins bombolles de plàstic (foto).

Cal recordar en tots els casos que la participació en les activitats programades s'ha de realitzar d'acord amb les mesures sanitàries en vigor per tal de controlar els contagis de covid-19.

Per a més informació sobre les activitats, consulteu el programa de la Festa Major de Begues.

Darrera actualització: 12.07.2021 | 22:32