Un segon operador de fibra òptica ja presta servei a Begues

Divendres, 12 de març de 2021 a les 09:00

L’arribada de Masmóvil permet millorar la competència, ampliar l’oferta de continguts i ajustar els preus per a les persones usuàries. La seva implantació és fruit del conveni subscrit amb l’Ajuntament de Begues.

La ciutadania de Begues ja pot triar un segon operador de fibra òptica. A banda de Telefónica, ara també presta el servei una segona companyia, Masmóvil, que va començar a operar en determinades zones fa un any i que ara ja ha ampliat la seva cobertura a una major extensió del municipi.

Per fer-ho, ha realitzat una important inversió econòmica al llarg del darrer any. Està previst que la companyia segueixi invertint en l’ampliació de la seva xarxa per anar donant cobertura a més zones de Begues a mesura que vagi guanyant cartera de clients.

A principis del 2019, l’Ajuntament de Begues va signar un conveni per al desplegament d’aquest segon operador de fibra òptica amb l’objectiu d’ampliar el servei i oferir una alternativa de preus i oferta a les persones usuàries.

Compromís del PAM

Per possibilitar la seva implantació, l’Ajuntament va cedir un espai a la companyia per a ubicar les seves instal·lacions de telecomunicacions, a partir de les quals es distribueixen els ramals de distribució de la xarxa.

L’arribada d’aquest segon operador de fibra òptica era un compromís del Pla d’Actuació Municipal (PAM) amb la intenció de millorar la competència i ampliar l’oferta de continguts en benefici d’un millor servei a la ciutadania.

Darrera actualització: 11.03.2021 | 11:59