Vallgrassa estrena l’any amb una exposició de fotografia d’Anna Bahí

Dimecres, 4 de febrer de 2009 a les 00:00
Durant el 2010 també s’han previst vàries exposicions de joieria contemporània i pintura amb la novetat d’un tast gastronòmic en cada inauguració.

Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts, obre el cicle d’exposicions d’enguany aquest diumenge 7 de febrer amb la mostra de fotografia d’Anna Bahí, Percepcions. Anna Bahi és natural de Banyoles i compta amb una àmplia obra realitzada a cavall d’Itàlia i Espanya.  

Altres exposicions previstes al llarg de 2010 són la de la pintora d’Imma Alonso el mes de març, i joieria contemporània d’Ana Toledo i Jordi Sànchez. Desprès de l’estiu es podran veure noves obres pictòriques de Dani Ensesa i Vicenç Vilaplana.   Una de les novetats que proposa el Centre Experimental de les Arts del Garraf per al 2010 és la col·laboració en cada inauguració de viticultors de la zona. El celler Torre del Verguer serà el primer i continuaran Can Ràfols del Caus, caves Montau de Sadurní, Can Ramon Viticultors del Montgròs i Vega de Ribes.   Catàleg d'exposicions  2010    
Darrera actualització: 09.08.2016 | 09:38