Visita del delegat del Govern català per recollir necessitats municipals

Dijous, 2 de de juny de 2022 a les 09:00

Toni Morral manté una reunió de treball amb el govern municipal per conèixer els projectes en desenvolupament i les necessitats de futur.

El delegat del Govern català a Barcelona, Antoni Morral, va ser ahir a Begues per mantenir una reunió de treball amb l'alcaldessa, Mercè Esteve, i la resta del govern municipal. En aquesta trobada es van tractar temes diversos de l'actualitat municipal i dels diferents projectes que l'Ajuntament està executant, o té previst d'iniciar pròximament.

Entre aquests temes van destacar el trasllat de la línia d'alta tensió, la posada en funcionament del Centre de Prestació de Serveis a la Gent Gran o la promoció d'habitatge públic, entre d'altres.

Aquestes reunions s'emmarquen en la voluntat de la delegació del govern de la Generalitat de conèixer el territori i poder recollir les necessitats de les administracions locals, amb l'objectiu d'exercir de mitjancers entre els consistoris i la resta d'administracions catalanes.

Morral va signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i, posteriorment, va fer una breu visita a Begues per conèixer de primera mà alguns dels projectes objecte de la reunió.

Tant el delegat del Govern com l'alcaldessa van valorar molt positivament la trobada i van acordar seguir treballant estretament per resoldre les necessitats del poble.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 10:04

Imatges

Visita del delegat del Govern de la Generalitat Visita del delegat del Govern de la Generalitat