Xerrada de l'activista pels drets humans Nahun Lalin, dimarts al Roure

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 09:00

L'acte, que forma part de la gira de tardor de les Ciutats Defensores dels Drets Humans, consistirà en dues xerrades: una adreçada a l'alumnat de sisè de primària del municipi (11.30 h) i una altra oberta a tothom (18.30 h).

La dotzena edició de la gira de tardor de les Ciutats Defensores dels Drets Humans farà parada a Begues. Dimarts vinent, 4 d'octubre, al Centre Cívic El Roure hi haurà dues xerrades de l'activista hondureny Nahun Lalin. Una adreçada a l'alumnat de sisè de primària del municipi (11.30 h), i una altra oberta a tothom (18.30 h).

Del 3 a l'11 d'octubre, vuit persones defensores dels drets humans recorreran gairebé una trentena de municipis catalans per sensibilitzar en aspectes com la defensa de la terra i el medi ambient, de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+, del dret a la pau, dels drets civils i polítics i dels drets de les persones migrades i refugiades.

Una d'aquestes persones defensores serà Nahun Lalin, membre del poble garifuna i activista per la defensa dels drets de les comunitats. Forma part de l'Organització Fraternal Negra Hondurenya (OFRANEH), una entitat l'objectiu de la qual és erradicar la injustícia històrica i la pèrdua del patrimoni, i recuperar i enfortir la identitat cultural de les comunitats indígenes.

Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte coordinat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i gestionat per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat amb la participació de 28 ajuntaments i nou entitats i institucions catalanes implicades en la defensa i promoció dels drets humans a escala local i global.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 10:33