2022: l’any previ a les pròximes municipals

Divendres, 4 de febrer de 2022 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

Aquest any ja començarem a veure com els partits polítics beguetans, sobretot de l’oposició, comencen a moure’s de cara a les municipals de 2023. Sorprèn la passivitat i la poca qualitat política de la majoria de partits del consistori, que s’han limitat a criticar tota acció de govern, desmarcant-se de dur a terme una política proactiva en benefici de Begues.

Tot s’ha centrat a fer veure que tot és dolent, i això no és fer política. L’oportunisme d’alguns, la retòrica barata i filibustera d’altres, ha estat la tònica de l’oposició fins ara. Arguments demagògics en contra del que a principi de legislatura havien votat, com ara demanar les reunions de portaveus que no es van aprovar al cartipàs municipal, o bé que portaveus suposadament independentistes no s’adhereixin a una moció a favor de la defensa del català perquè no saben com funciona en Reglament Orgànic de Funcionament, després d’haver estat fins i tot al govern.

2022 serà el tret de sortida de l’oposició, ja que, fins ara, poca cosa han fet. Comencem ja a veure paradetes i, sobretot, molt moviment a les xarxes socials, però res cert; tot és fum, molta imatge i molt poc contingut.

He de dir que l’equip de govern, malgrat els entrebancs i, sobretot, la covid, ha sabut sobreposar-se i tirar endavant. Vull agrair especialment la tasca feta des de Cultura, perquè la lluita duta a terme des d’aquesta regidoria per recuperar la vida a Begues ha estat constant. I, com a mostra, la Festa Major d’Hivern, que sense la seva implicació (junt amb la resta de regidories) no s’hauria aconseguit.

Serà divertit el 2022, amb vídeos a les xarxes dels portaveus dient coses emmascarades, fent promeses buides i, sobretot, aliances antinaturals.

Com a regidora no adscrita de l’Ajuntament, continuaré donant suport a tot el que sigui positiu per Begues.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 13:15