A Begues, sense respecte, no es pot fer política. Malbaratar diners públics?

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 09:00

Ciutadans Begues (C's)

Els grups polítics de l’oposició de l’Ajuntament de Begues vam decidir abandonar el ple municipal del juliol davant la manca de respecte i educació bàsica que es mereix la institució, els seus representants i, per extensió, tota la ciutadania beguetana; representem, a través dels 1.910 vots obtinguts a les passades eleccions municipals d’ara fa un any, el 51,51 % dels votants. Com a càrrecs públics, ens hi devem. És inadmissible el to superb i prepotent que s’ha fet servir en els darrers plens. Així no es pot fer política; tant de bo els fets succeïts en el darrer ple siguin un punt d’inflexió.

El Ple Municipal és l’òrgan de màxima representació política de la ciutadania, un espai de debat, pluralitat i diversitat política que es mereix consideració i bon tracte per part de tots els càrrecs electes que en formem part. Estem tips d’escoltar (sempre que no estem d’acord amb l’equip de govern) que les regidores i els regidors de l’oposició no fem la nostra feina, que els nostres arguments són molt pobres, que no sabem fer política o, senzillament, que no som capaços de fonamentar les nostres intervencions.

Aquestes desqualificacions venen perquè no estem d’acord en malbaratar diners públics, com ha proposat el Govern local; presentem per a aprovació un «Pla economicofinancer 2020-2021» per a corregir les desviacions de la Regla de la despesa i cobrir noves partides de despesa, com la incorporació de la regidora no adscrita al Govern local —quant ens costarà als ciutadans aquesta incorporació?—, i també cobrir la quantitat de 44.715,86 euros. De nou, càrrec innecessari en la població de Begues. Ara NO és el moment de contractar un cap de gabinet d’alcaldia; ara la prioritat és reduir la despesa per a poder abordar les necessitats socioeconòmiques a què, sens dubte, haurem de fer front.

Darrera actualització: 13.09.2020 | 21:29