Davant la covid, a Begues fem ramat!

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 08:35

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

Des de BEC volem informar sobre la situació de la vacunació. Hi ha hagut una de les embranzides més importants d’aquestes darreres setmanes, coincidint amb la disponibilitat de vacunes. Estem convençudes que és un fet molt important per a tothom.

Recordem que, ara per ara, la vacuna és la millor eina que tenim per a sortir d’aquesta situació tan complexa que estem vivint, individualment i socialment. Us animem a seguir vacunant-vos. La ciutadania de Begues ha aprofitat molt bé aquest moment i, per això, les xifres comencen a ser significatives, amb un alt nombre de persones vacunades. A finals de maig ja teníem un 35 % de la població vacunada amb la primera dosi i un 15 % amb la segona, molt superior al 13 % de fa unes setmanes. Dintre de les diferents franges d’edat, tenim els següents percentatges de vacunats: +80 anys, un ±93 % vacunats amb les dues dosis (1D i 2D); 70-79 anys, 95 % 1D i 89 % 2D; 60-69 anys, 84 % 1D i 10 % 2D (font: Vacunació Covid ABS-BIOCOMSC-UPC).

L’EPG (l’índex de risc de rebrot), a Begues, és de 175. Tot i ser un dels més alts dels municipis de Barcelona, seguim abaixant la incidència.

Aquí podeu veure quan toca vacunar-se al vostre grup d’edat i demanar cita prèvia: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat i convocatòries dels diferents grups d’edat: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria

Recordem que quan demanem cita per vacunar-nos podem esperar fins que el lloc que ens queda més a prop tingui hora. Torneu a provar-ho tantes vegades com calgui fins a trobar el lloc adient. Sovint calen uns quants intents, i fins i tot durant uns quants dies, però paga la pena!

Si totes posem de la nostra part podrem tenir un alt grau de vacunació i seguir treballant per millorar la nostra realitat.

A Begues, la ciutadania fem ramat davant la COVID. Seguim cuidant-nos.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 12:12