Des de Begues, iniciem un nou cicle

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 08:10

CUP Begues (CUP)

Ja hem deixat enrere el 2020, un any nefast per a molts.

Des de la CUP de Begues, en el meridià de la legislatura a l’Ajuntament, ja podem dir que som una veu necessària, un enllaç entre el poble i l’Ajuntament, traslladant propostes per a posar la vida de les persones al centre de la política municipal i fent un control de la gestió del Govern. Només amb una representant al consistori, amb totes les dificultats que això comporta, hem defensat al·legacions als Pressupostos Municipals del 2021, i hem reclamat més transparència en la gestió i una participació real del veïnat.

Per a la CUP de Begues és important enfortir al Parlament de Catalunya l’independentisme d’esquerres i municipalista per a preparar un nou embat cap a un estat propi. Seguim dient que nosaltres no som espanyols!

Alhora, tenim una urgència social que ens colpeja i necessitem polítiques valentes que garanteixin l’habitatge, la sanitat i l’educació per a tothom. Necessitem polítiques que impulsin la creació d’ocupació i, per això, cal una llei per a reduir la jornada de treball, derogar la reforma laboral del PP i garantir el poder adquisitiu de les pensions.

Amb la COVID-19, les necessitats socials ens ofeguen encara més: urgències sanitàries que saturen els serveis dels hospitals; greu situació econòmica dels petits comerços, restauradors i autònoms… I mentrestant veiem com es mantenen els beneficis de les grans corporacions i dels bancs.

El 30 de maig, o quan puguem fer-ho de forma segura, anirem a votar per continuar construint el nostre futur com una societat lliure i socialment justa. Ni l’obstacle de l’Estat espanyol ni els interessos aliens a les classes populars ens han de desviar del nostre camí cap a la independència.

Nosaltres SÍ que, a la CUP, tenim un full de ruta.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:42