Època post covid: el renaixement de Begues

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

A poc a poc, la sisena onada de la covid-19 s'acaba i sembla que anem recuperant tot allò que vam perdre amb l'inici de la pandèmia. I, com la primavera, Begues està renaixent amb força, amb ganes i amb intensitat.

I, com a mostra d'això, tenim totes les activitats que ja s'han fet, les que s'estan duent a terme i les que es duran a terme.

Com ja sabeu, els premis 'Ànima Beguetana' van ser un èxit, però també s'estan executant un munt d'accions: els actes per a la celebració del 8M, reivindicant i reforçant la declaració de Begues com a Municipi Feminista, les reunions i els actes del Consell d'Infants de Begues, la Mostra d'audiovisual en català dels premis VOC, la presentació del llibre homenatge a Claudio Gabriel Sanna, en col·laboració amb el Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, reforçant els lligams amb l'Alguer, la inauguració del nou espai juvenil El Fixu, la cursa de Black Mamba, esdeveniment esportiu d'elit que es farà a Begues, el suport al CIPAG per la feina a la cova de Can Sadurní i la difusió que en fan com a patrimoni històric, la inauguració de la Jugatecambiental al parc de la Costeta, el nou joc de cartes 'Descobreix Begues', amb la col·laboració de l'Ajuntament, el CEB i l'empresa beguetana Future Genius, per promocionar el comerç, el turisme i el patrimoni... Aquest és un petit tastet de com Begues s'està recuperant.

I també tenim en marxa els grans projectes, com la inauguració (encara no tenim data) del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran i el projecte de reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró. I també el tema del desviament de les línies d'alta tensió, i l'oposició a la MAT.

No vull deixar d'esmentar la gran solidaritat de Begues amb el poble ucraïnès i totes les accions de coordinació i suport, entre altres, les de l'Esplai Uraka.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 12:58