Halloween ens porta el malson de les taxes!

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 09:05

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

I ho tornen a fer! Sí, i amb el vot en contra de tota l’oposició!

Ens tornen a apujar els impostos en un any ple d’incerteses, de pèrdues de feina, d’ERTO, de tancaments forçats… Tornen a apujar els impostos i les taxes en la pitjor situació econòmica que hem viscut en aquest segle, per la irrupció a les nostres vides de la pandèmia de COVID-19. No hi havia pitjor moment que aquest, quan moltes llars no saben com afrontar la crisi.

I, ara, això: IBI, escombraries i clavegueram, pujant respecte del 2020 un 6,25 %, 7,5 % i 9,5 %, respectivament.

L’equip de govern considera que és la millor manera de sortir de la crisi? És un autèntic despropòsit. No podem defensar aquesta nova apujada de taxes.

Cal que gestioneu els nostres recursos per a fer front a aquesta crisi que estem patint totes i tots. Prioritzeu les inversions i les despeses necessàries per a enfortir el nostre poble en els àmbits més essencials actualment: serveis socials (famílies vulnerables), neteja i desinfecció, seguretat, accés per a tothom als serveis bàsics necessaris...

En moments d’urgència es necessiten decisions coherents amb la realitat. El que volem és un poble on es pugui viure amb dignitat i no sempre paguin els mateixos.

Per no parlar de les «gratificacions» que han pagat a alguns/es treballadors/es, com a compensacions per la feina realitzada durant el primer confinament, deixant de banda funcionaris/àries tan importants com són la nostra policia local i brigada, que són les que han hagut de treballar al carrer, cara a cara; sense elles i ells no ens n’hauríem sortit. No és just!

De ben segur, aquest Halloween el recordarem no només pel virus, sinó també per la insensatesa més gran que un equip de govern d’un poble petit podria haver fet.

El que dèiem: un malson!

Darrera actualització: 16.11.2020 | 11:44