L’èxit de la 14a Mostra d’Entitats. Begues recupera la seva essència

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

El passat 26 de setembre es va celebrar la 14a Mostra d'Entitats de Begues. Ha estat un èxit rotund. Tornar a veure a totes les entitats de Begues, al carrer, donant-se a conèixer, gaudint del retrobament amb la població beguetana... Hi havia moltes ganes de sortir al carrer. La pandèmia no ens ho ha posat fàcil, però, a poc a poc, comencem a veure la llum.

Feia molts mesos que no gaudíem de l'esperit beguetà, el que ens representa, el que ens fa ser com som... Som beguetans i les entitats ens representen. Des del mes de maig s'ha capejat amb les dificultats, amb la cinquena onada, però després de mesos d'organització, res no ha pogut aturar l'èxit de la Mostra. L'organització ha estat exquisida.

La distribució de la Mostra en tres espais ha estat una idea encertada, ja que ha estat una forma innovadora de poder exposar la quarantena d'entitats de Begues. La prova és la satisfacció de tots els participants i l'ambient del carrer, festiu, amb la gent contenta, nens ballant...

És hora d'anar fent petits avenços, complint la normativa que marqui el Procicat, i tenir mirada llarga amb l'objectiu de recuperar la normalitat.

Aviat es reprendran els assajos de les entitats, es recuperaran els usos dels espais públics... La normalitat. Ens queden grans reptes al davant per continuar lluitant per Begues, per tenir la població que ens mereixem. I això només ho aconseguirem entre tots, treballant en la mateixa direcció. Posar bastons a les rodes no ajuda a Begues.

Ara és l'hora d'actuar amb responsabilitat i facilitar l'embranzida perquè Begues torni a ser el que era.

El missatge optimista rebut el diumenge 26 de setembre l'hem de fer de tots, i deixar enrere com més aviat millor els mals records. I mirar endavant, perquè ens ho mereixem.

#SiEtCuidesEmCuides #Begues #EnPositiu #TeixitAssociatiu

Darrera actualització: 08.10.2021 | 10:58