Molta feina per fer i moltes ganes per fer-la

Divendres, 11 de de juny de 2021 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Es compleixen dos anys des que Begues va escollir amb àmplia majoria aquest equip de sis persones per a seguir gestionant l’Ajuntament i fer realitat el centenar de projectes que formen el Programa d’Actuació Municipal; la meitat d’un mandat municipal convuls, amb tantíssims imprevistos i decisions responsables i de compromís que potser a més d’un haurien fet defallir.

És cert que la gestió de la pandèmia i de la resta de crisis han marcat bona part d’aquests mesos, però és igualment cert que no hem desistit ni un instant de seguir treballant per complir els nostres compromisos amb la ciutadania.

Quan una formació política assumeix la responsabilitat de govern ha de ser digna de la confiança dipositada pels seus veïns i veïnes, sense enganyar ni mentir a ningú; tots els dies del mandat, en totes les decisions preses, siguin fàcils o difícils.

Des de Junts actuem sempre pensant en el benefici de la majoria del poble. Per a nosaltres la política és en positiu, no el «no per sistema», ni orquestrar conxorxes, ni intentar alterar l’escenari dibuixat per la ciutadania amb el seu vot. Així ho hem demostrat, estenent la mà als grups polítics locals per a entrar al Govern i en les negociacions que han permès la creació del nou govern de Catalunya: respectant la majoria, però fent valer la confiança dipositada, amb voluntat de sumar i treballant pels objectius compartits.

Llàstima que no tothom ho entengui així. Llàstima que hi hagi qui treballa amb l’únic objectiu de destruir, criticant, mentint o enganyant quan és necessari. La veritat sempre surt a la llum.

En els dos anys que resten de mandat ens seguireu trobant a peu de carrer, escoltant-vos,  desenvolupant projectes, treballant des dels despatxos, buscant finançament... Queda molta feina per fer i tenim ganes de fer-la!

Darrera actualització: 09.06.2021 | 12:23