Noves oportunitats per a Begues

Divendres, 29 de de gener de 2021 a les 08:30

Junts per Catalunya (JxCAT)

En les properes eleccions del 30 de maig al Parlament de Catalunya, Begues tindrà l’oportunitat de situar-se a primera línia de la política. La nostra alcaldessa, la Mercè Esteve, té l’opció de ser escollida diputada la veu de Begues pot ser present allí on es prenen les principals decisions del país, una tasca compatible amb seguir treballant des de l’Alcaldia de Begues, seguir fent sentir la veu dels pobles i esdevenir portaveu dels interessos i necessitats de Begues. Perquè aquest segueix sent el nostre principal objectiu com a grup municipal: treballar per a Begues i les seves persones, i fer-ho malgrat els embats que ens depari el nou any i malgrat els pals a les rodes que alguns partits de l’oposició s’entestin a posar-nos, amb aliances de «propis i estranys» liderades per qui només busca l’interès propi. La crítica constructiva, l’oposició en el sentit estricte, és lícita i sana. El que no ho és gens és intentar promoure motins per un estrany interès de revenja i egolatria personal que no fa cap favor als seus votants ni al conjunt de la ciutadania.

Però el temps posa a tothom al seu lloc, i «propis i estranys» comencen ja a adonar-se’n. Des del Govern municipal seguirem estenent la mà per sumar junts amb qui tingui ganes de treballar de debò per a Begues, perquè aquest és l’únic objectiu.

No volem acabar sense fer una nova crida a la responsabilitat de totes i tots per a mantenir les mesures de prevenció davant la COVID-19. Tornem a situar-nos en setmanes complicades i cal fer un nou esforç individual de seny i responsabilitat, com ja vam fer mesos enrere. Per tu i per Begues, cuidem-nos!

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:41